Фигура 7 копия 4 Untitled-1
  • VEKA profili
Misija i vizija

Želje, povjerenje, zahtijevi i potrebe naših kupaca predstavljaju centralnu orjentaciju našeg poslovanja. Kao kompanija, koja posluje izvan nacionalnih granica i kontinenata, cilj nam je da se prilagodimo individualnim potrebama naših kupaca.

Pritom pod pojmom kupca ne podrazumijevamo samo direktnog potraživača (korisnika) naših proizvoda, proizvođače prozora i trgovce, već i građevinske poduzetnike i arhitekte, koji u svoje objekte ugrađuju gotovu stolariju od naših profila.

U cilju zadovoljenja potreba različitih grupa kupaca, naša kompanija poštuje visoke standarde u pogledu kvaliteta proizvoda, usluga i sveobuhvatni servis. Naše poslovanje sa kupcima, kao i sa isporučiocima se prvenstveno zasniva na uzajamnom povjerenju, poštovanju i prijateljskom partnerstvu.

Osnova poslovne kulture kompanije VEKA AG je takođe odgovornost prema životnoj okolini, ne samo prilikom odabira kvalitetnih sirovina i procesa proizvodnje, već i prilikom razvoja proizvoda i višestranim aktivnostima na polju reciklaže.

Ovo je VEKA kvalitet

Prvoklasni kvalitet


Svi proizvodi, paket servisa i partnerska saradnja vrhunskog kvaliteta – ovo je naša definicija standarda kvaliteta. Profilski sistemi najvišeg standarda kvaliteta – Klase A * za optimalna prozorska rješenja i vrhunska usluga nas razlikuju od konkurencije. Sve ovo predstavlja temelj zajedničkog uspjeha sa našim partnerima. *Prema DIN EN 12608

Sistemi budućnosti


Sve naše trenutne i buduće strategije, proizvodi/sistemi i uslužne djelatnost imaju samo jedan cilj: da našim partnerima pruže dugotrajnu sigurnost i orijentaciju, a da VEKA i ubuduće bude njihov siguran dobavljač profilskih sistema.

Inovativna tehnologija


VEKA podstiče nove ideje i pokreće vodeće tehnologije i time postaje „inovativni motor“ u čitavoj branši, npr. VEKA SPECTRAL – nova tehnologija oplemenjivanja površine profila ili multifunkcionalni sistem SOFTLINE 70 MB.

Inteligentna rješenja


Prozor kao umreženi građevinski element inteligentnog sistema i relevantni element ideje o futurističkim pametnim kućama: za nas to više nije samo vizija već realnost. Želimo aktivno da učestvujemo u razvoju digitalizacije naše branše uz koncepcije kao što je IPS – Intelligent Product Solutions. VEKA ovim predstavlja ideju za primjenjivanje „Industrie 4.0 = Industrijske revolucije 4.0“ u branši stolarije.

Održivost


Uz pomoć odsjeka VEKA Umwelttechnik već 20 godina unazad se realizuje ideja reciklaže, koja je prihvaćena od strane svih komisija. Takođe se konstatno primjenjuju procesi kruženja energije i uštede prirodnih resursa u proizvodnji i nabavci. U svemu ovome je VEKA pionir po pitanju održivosti i „kružne ekonomije“, koju zahtijeva aktuelna politika.

Pouzdanost


VEKA posebnu pažnju posvećuje partnerskoj saradnji i dugoročnom zajedničkom poslovanju. Naš prijateljski odnos sa partnerima i dobavljačima je pravi pokazatelj šta se sve može očekivati.

Porodična kompanija


VEKA jeste i ostaje porodična kompanija. U Njemačkoj se VEKA ubraja među TOP 500 najuspješnijih porodičnih kompanija – to je potvrda uspjeha i ujedno obaveza za sve ostale generacije.


Garancija kvaliteta

Svi proizvodi VEKA sistema imaju potrebne certifikate i mogu se koristiti u svim klimatskim zonama, uključujući i region na dalekom sjeveru i oblastima kontinentalne klime, visoke vlažnosti i prekomjernog opterećenja vjetrom.