Фигура 7 копия 4 Untitled-1
  • VEKA profili

Prednosti izolacije

Termoizolacija


Kada je rijeć o termoizolaciji objekta, prozori i vrata predstavljaju najbitniji faktor. Pravilnom primjenom niza mjera možete iskoristiti najveće energetske potencijale.

VEKA profili podrazumijevaju ostvarenje standarda propisanih zakonima o termoizolaciji kako za novogradnju, tako i za renovirane objekte. Takođe će veoma lako biti postignute visoke norme, određene novim Propisom o uštedi energije (EnEV).

Kada je riječ o termoizolaciji prozora, najbitnija stavka je koeficijent propuštanja toplote (takozvana U-vrijednost). Upotrebom specijalnog termo stakla i vrhunskih VEKA- PVC profila i njihovom višekomornom tehnologijom, postižu se optimalni rezultati.

VEKA prozori ne ispunjavaju sve ove uslove samo svojim atraktivnim dizajnom, već svojim izvanrednim unutrašnjim vrijednostima: postojanost, vrhunski izolacijski-višekomorni sistemi smanjuju troškove grijanja i pružaju maksimalnu zaštitu i sigurnost. Optimalna zaštita od buke podiže kvalitet i nivo komfora stanovanja, a materijal se lako održava, otporan je na vremenske nepogode, postojan je i obezbjeđuje atraktivan izgled prozoru. Čelična ojačanja kompatibilna VEKA sistemima, garantuju visok nivo sigurnosti.